 Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis!  Dagelijks vers   Altijd kwaliteit

Over ons

Visspeciaalzaak Dalfijn, gevestigd in het centrum van Dalfsen, is vanaf december 2006 een begrip in Dalfsen. Makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Gert-Jan en Marloes Beekhuis, uit Spakenburg, zijn het ondernemers echtpaar in deze winkel. Na allebei genoeg ervaring te hebben opgedaan in de visbranche, besloten zij om eind 2006 de stap te nemen en zelf een eigen viswinkel te openen.

Vanuit Spakenburg wordt dagelijks het assortiment vers aangevoerd, dus altijd kwaliteit! Haring vers van het mes, warme gebakken vis en verse vis, zoals kabeljauw, schol, tong; alles is verkrijgbaar of te bestellen. Tijdens de zomermaanden staat er een terras voor de winkel, dus kunt u buiten lekker genieten van uw haring, kibbeling of iets anders lekkers. Gert-Jan, Marloes en medewerkers zien u graag in de winkel voor een heerlijk visje.

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Vandaar dat wij veel zorg besteden aan het promoten van ons bedrijf en product. Wij waarderen het zeer, wanneer u ons bericht over uw wensen, vragen of opmerkingen. Wij realiseren ons maar al te goed dat zonder uw reactie, wij u niet optimaal van dienst kunnen zijn. Voel daarom geen schroom en mail ons uw opmerkingen.